Odborné kompetence absolventa/absolventky jednotlivých oborů:
- Hotelnictví a cestovní ruch
- Ekonomika a podnikání
- Gastronomie (nástavbové studium)
- Kuchař/kuchařka
- Číšník/servírka
- Pekař/pekařka
- Cukrář/cukrářka
- Řezník/řeznice
Měkké kompetence absolventa/absolventky:
- schopnost efektivně se učit, vyhodnocovat dosažené výsledky a pokrok a reálně si stanovovat potřeby a cíle svého dalšího vzdělávání
- schopnost samostatně řešit běžné pracovní i mimopracovní problémy
- dovednost spolupracovat s ostatními
- schopnost optimálně využívat svých osobnostních i odborných předpokladů pro úspěšné uplatnění ve světě práce, pro budování a rozvoj své profesní kariéry a s tím související potřebu celoživotního učení
Dny otevřených dveří:
- 29. 11. 2024 (9:00 -14:00)
- 14. 1. 2025 (13:00 – 16:00)
Zajímá tě tahle škola a chceš se na něco zeptat?
Zavolej nebo napiš:
- Jiří Holeček, j.holecek@hsplzen.cz, 777 622 108
Motto: „K vrcholu gastronomického mistrovství tě dovede jen jedna cesta – kvalitní vzdělání na naší škole.“