Odborné kompetence absolventa/absolventky jednotlivých oborů:

Měkké kompetence absolventa/absolventky:

  • schopnost efektivně se učit, vyhodnocovat dosažené výsledky a pokrok a reálně si stanovovat potřeby a cíle svého dalšího vzdělávání
  • schopnost samostatně řešit běžné pracovní i mimopracovní problémy
  • dovednost spolupracovat s ostatními
  • schopnost optimálně využívat svých osobnostních i odborných předpokladů pro úspěšné uplatnění ve světě práce, pro budování a rozvoj své profesní kariéry a s tím související potřebu celoživotního učení
Dny otevřených dveří:
  • 29. 11. 2024 (9:00 -14:00)
  • 14. 1. 2025 (13:00 – 16:00)

 

Zajímá tě tahle škola a chceš se na něco zeptat?

Zavolej nebo napiš:

Motto: „K vrcholu gastronomického mistrovství tě dovede jen jedna cesta – kvalitní vzdělání na naší škole.“